Arvostamme asuntoasi

Julkaistu: 28.02.2018 17:41:00

Vuosi 2018 on lähtenyt AsuntoAreassa oikein mukavasti käyntiin. Kiitos asiakkaillemme luottamuksesta! Olemme tehneet huippumyynnit tammikuussa ja hyvä tahti jatkuu. Kaiken perustana on asiakkaidemme luottamus ja välittäjiemme ammattitaito, tällä yhdistelmällä tapahtuu hyviä asioita. 

Talvi ei todellakaan ole este tai hidaste asuntokaupalle, edes omakotitalokaupalle. Ajankohtainen vinkki- juuri nyt on mainio aika laittaa omakotitalo myyntiin. Hyville taloille on jatkuvasti kysyntää ja kauppaa tehdään vuodenajoista huolimatta. Kannattaakin pyytää meiltä välitystarjous jo tänään, mikäli olet talosi myyntiaikeissa.

AsuntoArea on arvostettu, kokenut ja suurin yksityinen välitysyritys Lahden alueella. Tarjoamme yksilöllistä, paikallista ja parasta välityspalvelua! AsuntoArean kiinteistönvälittäjältä saat oikean hinta-arvion asunnostasi, joka on onnistuneen asuntokaupan perusta. Välittäjämme tuntevat Päijät-Hämeen asuinalueet, niiden erityspiirteet ja palvelut, koska asuvat itsekin täällä. 

Hinta-arviokäyntimme on maksuton eikä velvoita sinua mihinkään. AsuntoArea on täyden palvelun yritys, autamme asiakkaitamme kaikissa eri elämäntilanteiden asuntoasioissa oli kyse sitten asunnon ostamisesta, omakotitalon/osakkeen myymisestä, mökin myynnistä, perikunnan asuntoasioista tai mistä tahansa siltä väliltä.

Noudatamme työssämme Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton hyvää välitystapaa. 

 

Helmikuisia myyntiterveisiä koko AsuntoArean joukkueelta!

Joulukuun 20.jpg

Lisää uutisia

PAIKALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANIMME

poppankki_logo_fi.png

 

 

 LATAA TÄSTÄ YRITYSESITTEEMME:

heinäkuu 7.jpg

Yritysesite.pdf

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.