AsuntoArea ja some

Julkaistu: 03.11.2017 12:15:00

AsuntoArea aina askeleen edellä!

AsuntoArean Facebook-sivu on avattu vuonna 2010 yhtenä ensimmäisistä kiinteistönvälitysyrityksistä Päijät-Hämeessä. Olemme siitä saakka jatkuvasti kehittäneet osaamistamme sosiaalisessa mediassa. Some on meillä yksi normaali markkinointikanava muiden mukana.

AsuntoArea listaa kaikki myyntikohteet Facebook-sivullaan erillisellä "kohteemme" välilehdellä. Nostamme säännöllisesti myynnissä olevia kohteita Facebookin etusivulle, Instagramiin sekä Twitteriin. Osaa kohteista markkinoidaan säännöllisesti erikseen räätälöidyille kohderyhmille somessa. Nämä lisänäkyvyydet eivät maksa mitään lisää.

Käytössämme ovat tietysti myös ne ns. perinteisemmät markkinointikanavat  mm. omat kotisivumme sekä alan suurimmat nettiportaalit Oikotie.fi sekä Etuovi.com. Kotisivumme ovat erittäin suositut, niillä on tuhansia eri kävijöitä viikottain. Myös perinteinen lehti-ilmoittelu on meillä arvossaan. Ilmoittelemme näyttävästi  joka toinen lauantai ilmestyvässä Etelä-Suomen Sanomien Asuminen -lehdessä. Kysy vapaata tilaa asuntosi lisänäkyvyydelle lehdessä ns. nostopaikalle tai liitteen etusivulle, isompi kuva ja enemmän tekstiä! Eikä maksa mitään ekstraa!

Mikäli mietit asuntosi myyntiä, kutsu välittäjämme ilmaiselle arviokäynnille niin saat kilpailukykyisen välityspalkkiotarjouksen, johon sisältyy Lahden alueen yksi parhaista markkinointinäkyvyyksistä.

AsuntoArean välityspalkkio sisältää aina myös some-markkinointia, mikäli niin haluat.  Kannattaa huomioida, että some- tai muista markkinointikuvioista voit räätälöidä välittäjäsi kanssa juuri sellaiset kuin haluat tai voit jättää kaiken meidän osaaviin käsiin. Sinä päätät!

Ota yhteyttä AsuntoArean välittäjiin, jos sinulla heräsi kysyttävää some- tai muusta markkinoinnistamme, he kertovat mielellään lisää! 

AsuntoAreassa räätälöidään jokaiselle asiakkaallemme juuri sopiva yksilöllinen markkinointipaketti! Kysy lisää!

 

 

ks-uutinen-lokakuu.jpg

 

Terveisin

Marjut Vesala-Tuiskula, markkinointi

Lisää uutisia

PAIKALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANIMME

poppankki_logo_fi.png

 

 

 LATAA TÄSTÄ YRITYSESITTEEMME:

heinäkuu 7.jpg

Yritysesite.pdf

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.