Esittelyssä Mona Sinyan

Julkaistu: 02.11.2015 21:45:00

Mona teki elokuussa yrityksemme parhaan myyntituloksen ja hyvä tahti hänellä on jatkunut koko syksynkin.

Monalla on yli 25 vuoden kokemus välitystyöstä. Hän on suorittanut YKV-tutkinnon (ylempi kiinteistönvälittäjätutkinto) vuonna 2006 ensimmäisten 200 tutkinnon suorittaneiden joukossa. Mona todellakin tietää mistä puhuu - myös englanniksi -  kohdatessaan kiinteistövälityksen lakipykäliä sekä värikkäitä asiakastilanteita. AsuntoAreassa Monan asiakkaat ovat erityisesti arvostaneet hänen aitoa ja empaattista otettaan asioihin ja elämään yleensäkin sekä tietysti alan asiantuntemusta.

Vapaa-aikana Mona on kiinnostunut afrikkalaisesta kulttuurista ja joogasta, jälkimmäiseen vaan ei ikinä tunnu riittävän tarpeeksi aikaa. Myös lukeminen ja musiikin kuuntelu ovat Monalle rakkaita vapaa-ajan harrastuksia. Tällä hetkellä on luennassa kirja nimeltä ”Neljän dollarin päivä”.

Työkaverina Mona on  avulias ja luotettava, pyyteettömästi hän auttaa meitä työtovereita tilanteessa kuin tilanteessa.  Arvostamme hänen huumorintajuaan ja kiinnostunutta suhtautumistaan kaikkiin uusiin tilanteisiin ja niitä tällä alalla riittääkin. Kaikki päivät toimistolla ja asiakaskohtaamisissa ovat erilaisia, joka on Monan mielestä tämän työn suola ja sokeri.

Pyydä Mona maksuttomalle arviokäynnille mikäli mietit asuntosi myyntiä. Hänen neuvojaan ja hintatietämystään kannattaa ihan oikeasti kuunnella. Soita vaikka heti puh. 040 7199 245 tai lähetä Monalle sähköpostia

ks3.jpg

Toimistokoira Sami halusi välttämättä kuviin Monan kanssa vai olikohan se päinvastoin ;)

 

ks1.jpg 

 

ks2.jpg

Lisää uutisia

Paikalliset yhteistyökumppanimme

poppankki_logo_fi.png

 

aula-logo.png