"Heinäkuun helteet"

Julkaistu: 24.07.2017 11:39:00

Kuluva heinäkuu on AsuntoAreassa jälleen erittäin vilkas, kauppaa on tehty, neuvoteltu ja järjestelty ostajien ja myyjien asioita. Toimistolla käy asiakkaita tasaiseen tahtiin keskustelemassa asuntoasioistaan ja hyvä niin. Heinäkuu on joka vuosi ollut hyvä asuntokaupan kuukausi, lomilla ihmisillä on aikaa miettiä asuntoasioitaan ja tehdä ratkaisuja myynnin tai ostamisen tai paikkakunnan vaihdon suhteen. Joten ei kannata odotella päivääkään, jos teillä mietitään kodin vaihtoa, myyntiä tai uuden ostamista. Kysyntää riittää! Meillä on myös todella laaja kattaus erilaisia uudistuotantokohteita myynnissä, niihin voit tutustua tästä.

Uusia koteja tulee päivittääin myyntiin, kiinnostuneita ja ostavia asiakkaita riittää niin esittelyihin kuin meidän kotisivuille ja varsinkin someen. Tule sinäkin meidän seuraajaksi Facebookiin, Instagramiin ja Twitteriin. Meillä löytyy Facebookista myös listaus myytävistä kohteista.

Odotamme mielenkiinnolla miten pian alkava elokuu ja koulujen alku vaikuttavat asuntokauppaan tänä vuonna. Elokuu on ollut aina yksi vuoden vilkkaimmista myyntikuukausista, joten jos olet myyntiaikeissa, ota pian yhteyttä, niin sovitaan ilmainen arviokäynti. Soita heti tai laita sähköpostia.

heinakuun tuolit.jpg

 

Lisää uutisia

PAIKALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANIMME

poppankki_logo_fi.png

 

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.