Hirvensalmen lahja AsuntoArealle

Julkaistu: 07.02.2019 11:20:00

Terve

Takana on pitkä ja talvinen tammikuu, joka toi mukanaan paljon hyviä asiakaskohtaamisia ja jotka ilokseni johtivat useisiin hyviin kauppoihin. Tein parhaan myyntituloksen AsuntoArean välittäjien lämminhenkisessä tammikuun myyntikilpailussa, kiitos siitä luottamuksesta asiakkailleni ja työkavereilleni.

Kauppatilanteet sujuivat erittäin mukavasti ja onkin ollut kiva huomata viime vuosien asiakaskohtaamisista, että teen nykyään paljon kauppaa myös vanhojen asiakkaideni lasten kanssa, olenhan ollut alalla jo melkein 30 vuotta. Erittäin kivoja kohtaamisia! 

Uudiskohdekauppa on minun erikoisalaani, johtuen pitkistä ja hyvistä henkilökohtaisista suhteistani paikallisiin rakennusliikkeisiin. Jotta asiakkaani voi huoletta varata/ostaa uudistuotantoasunnon, minä otan mielelläni myyntiin sen vanhan asunnon. Mikäli sinua arveluttaa uudiskohdeasunnossa jotkut tilaratkaisut ja haluaisit kenties muokata jotain, olen erittäin innostunut ja varsinkin kokenut auttamaan sinua tekemään muutosehdotuksia niin että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. 

Asuntokaupasta tammikuussa voin yleisesti kertoa, että käytetyt kerrostaloasunnot menivät hyvin kaupaksi, kunhan asiakkaat luottivat tekemääni hinta-arvioon ja olivat motivoituneita myyntiin. Kaikenlaisista  omakotitaloista on ollut koko tammikuun ajan kova kysyntä ja on sitä varmasti lisääntyvässä määrin, ostajia on markkinoilla kovista pakkasista ja runsaasta lumentulosta huolimatta. Joten jos mietit myyntiä... Soita minulle 0400 150404.

Asunnonvaihtorulianssi hoituu parhaiten kokeneen, paikallisen ja ammattitaitoisen välittäjän avulla. Minulla on hyvä rekisteri vanhoja ja uusia asiakkaita ja paljon muitakin kontakteja joiden avulla saan sinunkin asuntokaupat onnelliseen päätökseen nopeasti.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinun asuntokaupoille paras mahdollinen ratkaisu 

 

Talvisin terveisin

Jouko

4440AC61-187E-48FF-B30F-E46D45D658B4.jpeg

 

Lisää uutisia

PAIKALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANIMME

poppankki_logo_fi.png

 

 

 LATAA TÄSTÄ YRITYSESITTEEMME:

heinäkuu 7.jpg

Yritysesite.pdf

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.