Hyvää itsenäisyyspäivää

Julkaistu: 05.12.2016 13:49:00

 

Huomenna juhlimme Suomen itsenäisyyspäivää onnellisina ja kiitollisina.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

AsuntoArea on suomalainen yksityinen yritys, voi sanoa että paljasjalkainen lahtelainen, suurin osa henkilökunnastamme on täällä syntynyt ja nekin jotka ovat käyneet muualla syntymässä, ovat kuitenkin asuneet täällä Päijät-Hämeessä jo vuosia. On siis järkevää antaa asunto myyntiin meidän välittäjillemme, jotka tuntevat Päijät-Hämeen asuinalueet ja niiden erityispiirteet parhaiten. Yhteisen kotiseutumme asuntomarkkinat ovat meille sydämenasia ja palvelemme kaikkia asiakkaitamme yksilöllisesti parhaalla mahdollisella ammattitaidolla.

Itsenäisyyspäivän jälkeen työt jatkuvat normaalisti, vaikka joulu onkin jo ovella. Joka vuosi joulukuussa olemme tehneet monia hyviä asuntokauppoja, eikä tämäkään vuosi ole poikkeus, tarjouksia ja uusia toimeksiantoja tehdään kokoajan mukavaan tahtiin. Ota rohkeasti yhteyttä, jos mietit myyntiä tai ostoa, ei kannata odotella.

Jouluaattona, joulupäivänä ja Tapaninpäivänä mekin hiljennymme hetkeksi. Joulun välipäivät olemme töissä ja uudenvuodenpäivänä hengähdämme.

 

Etelä-Suomen Sanomien Asuminen -liite ilmestyy tänä vuonna vielä kaksi kertaa 10.12. sekä 17.12. joissa me luonnollisesti ilmoitamme kohteita. Kannattaa kuitenkin huomioida, että lehti-ilmoituksiimme emme nyt joulukuussakaan laita kaikkia myynnissä tai yleisesittelyissä olevia kohteita, mutta ne löytyvät kotisivuiltamme sekä Etuovelta ja Oikotieltä. Kotisivuiltamme voit helposti selaamalla nähdä mitkä kohteet ovat milloinkin tulossa esittelyyn tai ottaa ko. kohteen välittäjään suoraan yhteyttä, mikäli esittelyaikaa ei juuri sillä hetkellä näy.

Autamme mielellämme sinua uuden kodin etsinnässä, kerrot vain minkälaista asuntoa etsit niin laitetaan hommaan vauhtia. Ota yhteyttä.

Mukavaa ja rentoa joulun odotusta!

 

pieni.jpg

Lisää uutisia

PAIKALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANIMME

poppankki_logo_fi.png

 

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.