ILMAINEN HINTA-ARVIO

Julkaistu: 14.04.2021 09:49:00

Tiesithän, että hinta-arviokäyntimme on maksuton!  Tiimalasi91561147 kopio.jpg

Suullisen arvion asunnosta/kiinteistöstä saat heti käyntimme tai etätapaamisen yhteydessä. Sen jälkeen voit rauhassa päättää mahdollisista jatkotoimenpiteistä. Arviokäyntimme ei sido sinua mihinkään.

Kotikäynti vai etäarvio? 

Hinta-arvio voidaan toteuttaa turvallisesti kotikäynnillä käyttäen kasvomaskeja sekä turvavälejä noudattaen tai vaihtoehtoisesti myös etäyhteyksin. Etäarviointi edellyttää että asiakas ottaa videota sekä riittävästi kuvia asunnostaan, jotta meidän välittäjä voi esteettömästi arvioida asunnon kunnon.

Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä ei anna hinta-arviota näkemättä asuntoa. Jokainen asunto/kiinteistö on yksilö ja sen hinta määritellään monen asian yhteisvaikutuksella mm. sijainti, kunto, ikä, tehdyt remontit, tulevat remontit, asuinalueen yleinen arvostus sekä siellä toteutuneet kaupat ym. 

Kokemusta ei voi ostaa.

Kiinteistönvälittäjämme eivät "heittele hinta-arviota hihastaan tai fiiliksen mukaan", meillä osataan määrittää hinta ammattitaidon ja vuosien tuoman kokemuksen yhdistelmällä. Toimimme AsuntoAreassa tiiminä auttaen toinen toistamme. Suurimmalla osalla välittäjistämme on kokemusta yli 10 vuotta, kolmella yrittäjällämme jo yli 25 vuotta ja meillä yrittäjätkin tekevät kiinteistönvälitystyötä päivittäin. 

raj 189039266.jpgMeneekö asunto varmasti kaupaksi?

AsuntoArean välittäjä osaa varmuudella arvioida millä hinnalla asunto oikeasti menisi kaupaksi, mikäli omistajan myyntimotivaatio on kunnossa ja hän haluaa myydä asunnon. Tässä kohtaa joskus haaveet/tarpeet hinnasta ja todellisuus eivät aina kohtaa jolloin asunnon myyminen voi kestää tai jäädä jopa myymättä. Näissäkin tapauksissa ammattitaitoiset välittäjämme löytävät varmasti kaikkia osapuolia tyydyttävän ratkaisun, jolloin asuntoa voidaan alkaa myydä ja se menee myös kaupaksi. 

Mikäli tarvitset kirjallisen hinta-arvion kiinteistöstäsi tai asunnostasi pankkia tms. varten, löydät hinnastomme arviolausuntoihin täältä: 

local.jpg

#asuntoarea 

Lisää uutisia

PAIKALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANIMME

poppankki_logo_fi.png

 

 

 LATAA TÄSTÄ YRITYSESITTEEMME:

heinäkuu 7.jpg

Yritysesite.pdf