Joulu on jo ovella...

Julkaistu: 20.12.2021 12:01:00

Jouluinen tervehdys kaikille nykyisille, entisille sekä tuleville asiakkaillemme, 

kulunut vuosi meillä AsuntoAreaassa on sujunut mallikkaasti, myyntiennätykset ovat paukkuneet useallakin välittäjällämme, kauppaa on tehty rivakasti, kohteet ovat vaihtaneet omistajia usein jo ennenkuin ovat ehtineet nettiportaaleihin näkyville. Olemme saaneet välitettäväksi upeita koteja ja pystyneet auttamaan asikkaitamme eteenpäin heidän asunnonvaihtoasioissaan.

Suuri kiitos luottamuksesta, lupaamme jatkaa töitä erittäin ahkerasti myös ensi vuonna.

AsuntoArean väki toivottaa turvallisuuspäällikkö Samin kera

asiakkailleen sekäyhteistyökumppaneilleen

oikein rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2022.

PNG-kuva.png

Palvelemme teitä vielä 22.12. normaalisti sitten hengähdämme hetken ja palaamme töihin 27.12. Vuoden vaihtuminen osuu viikonloppuuun, joten se ei aiheuta erityisjärjestelyjä, palvelemme jälleen 2.1.2022. 

Osa meistä kuitenkin lomailee tai ainakin tekee töitä kotoaan joulun ja uuden vuoden väliset päivät, joten varmimmin meidät tavoittaa sähköposteilla tai matkapuhelimista.  

AsuntoArean kiinteistönvälittäjälle kannattaa aina soittaa ensin, kun harkitset asunnon myymistä tai jos tulee tarve löytää uusi koti. Me autamme mielellämme ja palvelemme luotettavasti, yksilöllisesti ja erityisen joustavasti, johon vain yksityinen yritys pystyy. Pyydä meiltä välitystarjous, hinta-arviokäyntimme on maksuton.

Tästä löydät yhteystietomme.

 

Lisää uutisia

PAIKALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANIMME

poppankki_logo_fi.png

 

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.