Koronavirus ja asuntokauppa

Julkaistu: 19.03.2020 11:42:00

Arvoisat asiakkaamme

Suomessa on käynnissä mittavat toimenpiteet koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Me, Asunto Area Oy:n välittäjät, otamme osaltamme asian toiminnassamme huomioon ja siten olemme vaikuttamassa kaikkien terveyttä turvaavien toimenpiteiden onnistumiseen. Asunnonvälittäjät saavat toimintaohjeensa lähinnä THL:n ja Kiinteistövälitysalan keskusliiton (KVKL) kautta. 

Yleisesittelyt lopetetaan toistaiseksi ja/tai niihin sovelletaan maalaisjärkeä. Asunnon tilanne huomioidaan eli jos asunto on tyhjä niin sellaiseen on helpompi mennä ja toimia, mutta asutuissa kohteissa omistajia kuunnellaan ja kunnioitetaan heidän halua esittelyn järjestämisen suhteen.

Yksityisesittelyjä pidettäessä noudatamme saamiamme THL:n ja KVKL:n ohjeita. Ostajaehdokkailta tiedustellaan heidän terveystilannettaan jo etukäteen. Sairaaksi itsensä tuntevia tai riskiryhmäläisiä ei luonnollisesti esittelyihin oteta. Jos asiakkaita on tulossa isompi joukko, yritetään esittelyaikaa porrastaa mahdollisuuksien mukaan. Esittelyissä pyydetään asiakkaita välttämään pintoihin koskemista ja tarvittaessa aivastamaan ohjeiden mukaan. Välittäjä pitää etäisyyden asiakkaisiin, kättelyistä on ohjeiden mukaan luovuttu. Kädet pestään ennen ja jälkeen esittelyjen. 

Asuntokauppa ei ole pysähtynyt vain sen toimintatavat muuttavat, ainakin hetkellisesti, muotoaan. Isoin muutos on se, että esittelyt siirtyvät pääosin yksityisesittelyiksi. Kaikki muu hoituu toistaiseksi normaalisti. Seuraamme tarkoin THL:n ja KVKL:N ohjeita ja päivitämme toimintatapojamme tarvittaessa.

Toivomme varmasti kaikki että tilanne yhteiskunnassa ja asuntomarkkinoilla palautuu ennalleen mahdollisiman pian.

 

Ystävällisin terveisin

AsuntoArea Oy:n kiinteistönvälittäjät

 

 

 

helmi 9.jpg

Lisää uutisia

PAIKALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANIMME

poppankki_logo_fi.png

 

 

 LATAA TÄSTÄ YRITYSESITTEEMME:

heinäkuu 7.jpg

Yritysesite.pdf