Laura 20 vuotta kiinteistönvälittäjänä

Julkaistu: 03.09.2021 10:22:00

1.9.2021 on kulunut tasan 20 vuotta siitä, kun olen aloittanut kiinteistönvälitystyöt. Näihin 20 vuoteen on mahtunut paljon asioita, tapahtumia ja uudistuksia.

 

IMG_4204.jpeg

Kun aloitin työt 1.9.2001, asuntojen hinnat olivat vielä markkoina, mutta eurohintoja opeteltiin jo siinä sivussa. Työvälineinä oli kyllä jo kännykät, mutta pöytäpuhelin ja faxi olivat yhä päivittäin käytössä. Omia tietokoneita ei ollut, vaan toimistolla oli muutama pöytäkone, joihin varattiin omia vuoroja. Asuntojen kuvaukset tehtiin itse, ja kameroita toimistolla oli vain yksi.

Sunnuntaisin kierretiin tiukalla aikataululla asuntoja näyttämässä. Olin aluksi aivan pihalla kaduista ja alueista, vaikka paljasjalkainen lahtelainen olenkin. Kun minun ensimmäinen näyttösunnuntai tuli, niin oli pakko kiertää etukäteen koko reitti. Toki myös jännitti, ehdinkö siirtymäajalla seuraavaan asuntoon.

Ensimmäinen arviokäyntini ja toimeksiantoni, oli kaksio Liipolasta Huippukadulta. Muistan erittäin hyvin, kuinka olohuoneessa seisoin myyjän kanssa, ja hän sanoi, että hän kuuntelee ammattilaisen näkemystä hinnasta. No, hinnasta päästiin yhteisymmärrykseen, toimeksianto tehtiin Orimattilan kirjastossa ja asunnosta tehtiin myöhemmin kaupat. 

Kaikenlaista hupaisaa on mahtunut näihin vuosiin. Olen herätellyt linnakundia sohvalta ennen näyttöä, ja erästä saarimökkiä esitellessäni jouduin ensin kääntämään asiakkaiden kanssa veneen, jotta päästiin mökille. Molemmat ukkovarpaat olivat tulleet sukista oikein kunnolla läpi, huomasin sen vasta, kun astuin asiakkaan eteiseen ja otin kengät pois jaloista. Yritä nyt siinä sitten keskittyä. Voi, näitä tarinoita olisi vaikka kuinka paljon.

 

IMG_4203.jpeg

Asiakaskohtaamisia on näihin vuosiin mahtunut tuhansia, ja toistatuhatta kotia on vaihtanut omistajaa avustuksellani. Tästä kuuluu iso kiitos teille asiakkaat. KIITOS luottamuksesta ja yhteistyöstä. Tämän työn suola on, kun näen tyytyväisen asiakkaan, ja olen onnistut myymään hänen asuntonsa tai löytämään hänelle toivomansa uuden kodin. Ja tietysti kiitos myös mukaville työkavereille, joihin olen saanut tutustua. Olette sitkeästi jaksaneet kuunnella minun yksinpuhelua toimistolla. Kakku työkavereille kiitokseksi. 

38dd5a14-9936-4bdf-b744-b070ffef1879.jpg

IMG_4198.jpeg

Tästä on hyvä jatkaa seuraavatkin vuodet eteenpäin. Isäni sanoin: "näillä mennään".

Terveisin, Laura

PS. Ota Instagram -tilini seurantaan, kerron siellä ensimmäisenä uusista kohteista, ennenkuin ne näkyvät netissä muualla.

Soita Lauralle 040 300 2334, mikäli olet miettinyt asuntosi myymistä, saat häneltä asiantuntevia neuvoja miten homma voisi edetä.  

 

 

 

   

Lisää uutisia

PAIKALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANIMME

poppankki_logo_fi.png

 

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.