Liian pieni vai liian iso?

Julkaistu: 07.01.2022 08:19:00

Siinä vaihtamisessa me voimme auttaa.

                                   AdobeStock_132480966.jpg

Lumityöt, pihatyöt, liikaa huoneita ja siivottavaa, sekä omakotitalon lukuisat ylläpitohommat voivat käydä jossain kohtaa elämää ylivoimaisiksi tai muuten vain eivät enää sovi elämäntilanteeseen. Silloin kannattaa vaihtaa helpompaan asumismuotoon. Me voimme auttaa talosi myymisessä sekä uuden unelmien kodin etsimisessä. Kysy rohkeasti lisää.

AsuntoArea on henkilökohtaiseen palveluun erikoistunut kiinteistönvälitysyritys, voit kääntyä luottamuksella puoleemme. Haluamme auttaa sinua elämässäsi eteenpäin. Teemme tätä työtä ihmisten takia reippaalla palveluasenteella, jalat tukevasti maassa ja katse kohti tulevaa. 

Yrittäjillämme on jo yli 25 vuoden kokemus kiinteistönvälityksestä, olemme nähneet alan nousut ja lamat ja pysyneet keulassa Päijät-Hämeen yhtenä suurimmista yksityisistä ja itsenäisistä kiinteistönvälitysyrityksistä. 

Viime vuonna ylitimme kaikki entiset myyntiennätyksemme sekä yksilötasolla että koko yrityksen tasolla. Saimme auttaa satoja perheitä, pariskuntia sekä sinkkuja vaihtamaan kotia. Autamme sinuakin mielellämme, meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas. 

Ota yhteyttä! 

AdobeStock_210533006.jpg

 

 

Lisää uutisia

PAIKALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANIMME

poppankki_logo_fi.png

 

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.