Nopea talon myynti

Julkaistu: 17.02.2017 21:01:00

Asiakkaamme Merja Hollolasta kertoo asuntokauppatarinansa.

 "AsuntoArea oli ennestään tuttu yritys, koska heillä oli vuosikausia toimisto Hol­lolassa kauppakeskus Kompassissa ja siellä tuli joskus poikettua kauppareissun yhteydessä.

Syksyllä 2016 tuli tarve myydä äidin talo, koska hän muutti siitä toiseen asun­toon. Päätimme sisarusporukalla pyytää muutamia tarjouksia välitysliikkeiltä ja AsuntoArea tuntui hyvältä vaihtoehdol­ta, etenkin kun heillä on vuosikausien kokemus ja asiantuntemus Hollolan asuntomarkkinoista.

Kaikki kävi tosi nopeasti ja helposti. Kun ensimmäisen kerran kävin Asun­toArean toimistolla, sovittiin samantien arviokäynti muutaman päivän päähän. Tarjous tuntui meille sopivalta ja kun vielä välittäjä-Hemmo oli luotettavan ja asiansa osaavan oloinen, tuli luotta­vainen olo ja valitsimme AsuntoArean hoitamaan äidin talon myynnin.

Tämän jälkeen tehtiin nopeassa tahdissa toimeksiantosopimus, otettiin talosta kuvat ja sovittiin myynti-ilmoi­tuksista ja näytöistä. Olin yllättynyt, että ilmoitukset laitettiin niin moneen paikkaan eri nettisivustoille ja someen. Ilmoitus oli asuntoliitteessä hyvällä paikalla ja edustava. Suurin yllätys oli, kun asunto meni niin nopeasti kaupaksi. Kaikkiaan prosessiin meni aikaa vain kolmisen viikkoa.

AsuntoArea oli sopivankokoinen välitysfirma ja siellä oli heti ensi hetkestä alkaen ystävällinen ja luottamusta herät­tävä ilmapiiri. Kaikki sujui sovitulla tavalla, ei tuhlattu aikaa turhuuteen. Tuntui, että meidän asunnon myynti oli heillekin "yk­kösjuttu". He hoitivat kaiken ja Hemmo Toivonen piti minut aina ajantasalla kaikissa vaiheissa. Yhteistyö Hemmon kanssa oli helppoa ja luotettavaa."

 

Terveisin
Merja

 

 

Asiakas: Merja ja sisarukset Hollolasta
Myytävä kohde: Paritalo 108 m2
Myyntiaika: Noin 3 viikkoa

 IMG_7038.JPG

Merjan ja Hemmon selfie AsuntoArean toimistolla

 

Kiitos Merjalle ja hänen perheelleen luottamuksesta ja hyvästä tiimityöstä. Oikealla hinnoittelulla ja tehokkaalla markkinoinnilla päästään kaikkia osa­puolia miellyttävään lopputulokseen ja se on meille tärkeintä! Meillä Asunto­Areassa jokainen toimeksianto on se ykkösjuttu. Oletpa sitten myymässä suurta tai pientä, niin soitto meille ja sitten voitkin alkaa jo pakata ;)

 

Tervetuloa asiakkaaksemme!

 Hemmo

 

 

Lisää uutisia

PAIKALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANIMME

poppankki_logo_fi.png

 

 

 LATAA TÄSTÄ YRITYSESITTEEMME:

heinäkuu 7.jpg

Yritysesite.pdf

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.