Oi ihana toukokuu!

Julkaistu: 29.04.2016 11:03:00

Keskustelemme jatkuvasti yrityksemme työntekijöiden, toimeksiantajiemme ja ostajien kanssa, kannattaako yleisesittelyt järjestää sunnuntaisin, maanantaisin, keskiviikkoisin vai jonain muuna viikonäivänä. Yrityksemme työntekijöiden reilun 20 vuoden kokemuksella olemme sitä mieltä, että sunnuntai on edelleen se paras yleisesittelypäivä - kesäisin ja talvisin ja muinakin vuodenaikoina. Mutta toisaalta kesällä kaikki on kuitenkin välillä vähän toisin. Tai sitten ei. Ja formulakisatkin saattavat olla jollekin esteenä, jos esittely alkaa juuri samaan aikaan... Eli mitä?

Suomessa on lyhyt kesä, viikonloput ovat täynnä tapahtumia, juhlia, työvuoroja ja lomia jne. Järjestämme siis yleisesittelyjä muinakin viikonpäivinä, haluamme tarjota parasta palvelua sekä ostajille että myyjille. Asiakkaidemme homma on kysellä ja kertoa mielipiteensä, joiden perusteella välittäjämme välittävät ja laativat aikatauluja, sovittelevat ja järjestelevät asuntojen näyttöjä, kaupantekoaikoja, toimeksiantokäyntejä, valokuvausaikoja, kuntotarkastuksia jne. Aikataulut menevät uusiksi joskus montakin kertaa viikossa. Ihanaa! Kevät on asuntokaupan vilkkainta aikaa, välittäjiemme kalenterit täyttyvät nopeasti mutta aina on tilaa vielä juuri sinulle :)

AsuntoArean välittäjät palveluksessasi, oletpa sitten ostamassa, myymässä tai vasta harkitsemassa, aina kannattaa ottaa meihin yhteyttä

 

 

fb-toukokuu.jpg

 

Lisää uutisia

PAIKALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANIMME

poppankki_logo_fi.png

 

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.