Hyvät talokaupat

Julkaistu: 17.03.2017 19:55:00

Mika kertoo kuinka hänen asuntokauppansa sujui hienosti AsuntoArean kanssa viime viikolla.

 

"Yhteistyö AsuntoArean kanssa alkoi jo yli 10 vuotta sitten kun Raimo Kaulion kautta ostin kiinteistön, jonka nyt sitten myin Raimon välityksellä.

Kiinteistö sinällään oli hieman vaikea myyntikohde, vanha maatila. Kun sitten päätin laittaa kiinteistön myyntiin, niin yritin ensin ihan ite haarukoida hintaa netistä, pieleenhän se meni. Raimon al­kuperäinen hinta-arvio osoittautui lopulta oikeaksi. Ja kävihän tuossa eräs toinen välittäjä arvioimassa kohdetta, mutta se arvio oli reilusti alle toteutuneen kaup­pahinnan. Ja mahtuu tuohon 10 vuoteen Raimon tekemä ylimääräinen kiinteistön arviopaperi pankille kun rouvan kanssa aikoinaan lusikoita jaettiin.

Kun asunto oli jo tovin ollut myynnis­sä, eikä niistä sokkelinpotkijoista oikeen löytynyt ostajaehdokasta, niin meinas minulta usko jo loppua. Mutta Asunto­Arean tiimi teki uudet esitteet ja päivitti Raimon alkuperäisen eli oikean hinnan tarjolle, niin siitähän se homma sitten saatiin maaliin.

Myyntikohde oli todella kattavasti esil­lä, kaikissa nettiportaaleissa ja Etelä-Suomen Sanomissa. Kohteen tiedot olivat osuvasti kerrottu ja valokuvat ammatti­maisesti toteutettu. Raimolta tuli myös selkeät ohjeet minkälaiseen kuntoon asunto kannattaa jättää esittelyä varten. Esittelyjen jälkeen Raimo myös raportoi tarkasti ketä oli käynyt. Lisäksi isoksi avuksi oli Raimon, joka on rakennusinsinööri, osaaminen kiinteistön kunnon ja kuntoarvion selvittämisessä asiakkaille. Loppujen lopuksi pitkä projekti saatiin hienosti loppuun ilman isompaa vatsa­haavaa." ;)

Mika

  

Asiakas: Mika Lahdesta

Myytävä kohde: Maatila/omakotitalo

Myyntiaika: Pitkähkö

 

IMG_7439.JPG Raimo ja Mika toimistollamme 

 

Kiitos Mikalle mukavasta yhteistyöstä ja kärsivällisyydestä. Asioiden hoitaminen ammattitaidolla ja pitkäjänteisyydellä – niin kuin me AsuntoAreassa teemme, tuottaa useimmiten kuitenkin lopulta hyvän lopputuloksen. Olipa oma asuntosi ”helppo” tai ”vaikea” myytävä, soita meille, vaikka jo tänään. Laaduk­kaalla markkinoinnilla ja aktiivisella asioiden hoitamisella saamme sinunkin asuntoasiasi hoidettua.

Raimo    

Tervetuloa asiakkaaksemme

Lisää uutisia

PAIKALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANIMME

poppankki_logo_fi.png

 

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.