Tervetuloa hyville asuntokaupoille

Julkaistu: 18.08.2015 10:33:00

Asuntokauppa on sujunut mukavasti koko kesän. Uudiskohteille on ollut kovasti kiinnostusta ja meillä myynnissä oleva upea Skanskan rakentama kohde Malskin Kruunu Päijänteenkadulla on nyt muuttovalmis. Siellä on tänään esittely, joten tervetuloa tutustumaan vapaisiin asuntoihin tiistaina 18.8. klo 17.00-18.00.

Nyt on muutenkin mistä valita, jos etsit uutta asuntoa. Malskin Kruunun lisäksi meillä on myynnissä keskustassa kivoja persoonallisia uusia asuntoja ihan torin vierestä Asunto Oy Aleksanterista, joka on YIT:n rakentama kohde ja myöskin muuttovalmis. Esittely näihin kaikkiin uudiskohteisiin järjestyy nopeastikin, tulet vain piipahtamaan meidän toimistolle Mariankatu 12 B, 2krs, niin pääset katsomaan Aleksanterin tai Malskin Kruunun vapaita asuntoja. 

Meiltä saat asiantuntevaa apua nykyisen asuntosi myyntiin sekä uuden etsimiseen ja ostamiseen. Pyydä välitystarjous kun mietit asuntosi myyntiä. Mukavaa syksyn odottelua ihanista elokuun kesäkeleistä nauttien. Tervetuloa hyville asuntokaupoille AsuntoAreaan!

Ota yhteyttä08104098.jpg

 

Lisää uutisia

PAIKALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANIMME

poppankki_logo_fi.png

 

 

 LATAA TÄSTÄ YRITYSESITTEEMME:

heinäkuu 7.jpg

Yritysesite.pdf

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.