Tiimityöllä Tuomon kanssa

Julkaistu: 15.10.2021 06:38:00
Asiakkaan kertomus heidän unelmien asuntokaupasta Tuomo Riihilahden kanssa.
 
AsuntoArea - henkilökuvia-4.jpg
 
"Muutin 25 vuotta sitten pois Päijät-Hämeestä ja lahtelaisen ensiasuntoni myi entuudestaan tuttu välittäjä, Tuomo Riihilahti. Koronakevään myötä perhettämme alkoi houkutella ajatus maalle muuttamisesta. Kun haaveet eivät jättäneet rauhaan syksyn pimetessäkään, soitin AsuntoArean Tuomolle kysyäkseni olisiko hänellä tarjota isoa maatilaa 4-henkiselle yrittäjäperheellemme Päijät-Hämeestä. Halusimme kyläkoulun tuntumaan ja siksi Vesivehmaa houkutteli alueena. Tuomo ryhtyi aikailematta etsimään perheellemme uutta kotia ensisijaisesti Vesivehmaalta.
Ajoimme Pennilän kartanoon ensivisiitille syksyllä 2020. En ollut uskoa silmiäni todeksi kun hiekkatien päässä mäen töyräällä avautui eteemme mansardikattoinen vaaleanpunainen kaunotar! Henki salpautui toistamiseen kun astuimme sisään taiten remontoituun taloon, syysaurinko nauroi vasten kullankeltaisia tapetteja ja Tuomo istahti pianojakkaralle ja kajautti ilmoille Myrskyluodon Maijan. Siitä fiiliksestä ei ollut paluuta, vaikka ensivisiitistä kuluikin monta liian pitkää kuukautta varsinaisiin asuntokauppoihin. Kesällä 2021 pääsimme muuttamaan unelmakotiimme vehmaiden peltomaisemien keskelle.
 
Olemme moneen kertaan pohtineet, olisiko maallemuuttomme koskaan toteutunut ilman asiansa osaavaa välittäjää. Usein sukujen ja edellisten omistajien tunnesiteet estävät talokauppoja toteutumasta vaikka tilat olisivat jopa tyhjillään. Kun edellisellä omistajalla on pitkä historia tilalla, on asetelma normaalia herkempi - usein puhutaan isoista elämänmuutoksista ja rahasummista. Tuomo osasi taituroida meidän ja myyjän välillä hienotunteisesti ja sai lopulta kummankin puolen toiveet huomioiduksi siinä määrin, että talokaupat syntyivät. Nyt 8- ja 10-vuotiaat lapsemme saavat käydä Suomen ainoaa kasvavaa kyläkoulua ja perheemme tuntuu löytäneen loppuelämän kodin Vesivehmaalta.
 
Vaikka useiden asuntokauppojen kokemuksella selviäisimme monista asuntokaupan rutiineista jo itsekin, tätä taloa tuskin omistaisimme, jos olisimme jääneet Oikotielle onneamme odottelemaan... Siis ikuinen kiitos AsuntoArea ja Tuomo!"                    -Sarita ja Juho
 
Asiakkaat:
Sarita 45v. ja Juho 46v., Elna 10v. ja Lauri 8v.
Uusi koti maalla 6 kk
 
Myyty kohde:
Pennilän kartano
 
Kartano1.jpg
Kiitos Saritalle ja Juholle kivasta kertomuksesta ja miellyttävästä yhteistyöstä.  Tyytyväinen asiakas ja tässä tapauksessa varsinkin koko perhe, on työmme paras kiitos ja palkka. Saritan ja Juhon tapauksessakin kaikki lähti asiakkaiden - ostajan sekä myyjän tarpeista ja niiden yhteensovittamisesta.
Siinä kiteytettynä mitä teemme AsuntoAreassa joka päivä.
 
Ota rohkeasti yhteyttä, kartoitetaan sinun tarpeesi sekä asuntounelmasi ja löydetään yhdessä niihin ratkaisu.
 
Terveisin Tuomo Riihilahti
Kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja 

 

Tuomo 171021_.jpg

 

Lisää uutisia

PAIKALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANIMME

poppankki_logo_fi.png

 

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.