Tiimityöllä, Marjon kanssa

Julkaistu: 29.10.2021 07:27:00

      Saaret.jpg

Asiakkaat: Jukka, Hanna ja lapset Lahdesta

Myydyt kohteet:

Omakotitalo Hollola 204 m2

Omakotitalo  Lahti 190 m2

Omakotitalo Lahti 80 m2

Osakehuoneisto Hollola 68 m2

"Meillä kodin vaihto on ollut luonteva osa elämää, lasten kasvaessa tilan tarpeet ovat muuttuneet vuosien varrella. Yksi tärkeimmistä kriteereistä kiinteistönvälittäjän valitsemisessa meille on ollut henkilökemia. Tunsin Marjon aikaisemmin hänen edellisen työpaikkansa kautta ja otin yhteyttä, kun huomasin hänen vaihtaneen alaa kiinteistönvälittäjäksi. Marjon positiivinen ote työntekoon ja aito kiinnostus meidän asioihin vakuutti. Marjo tuli oikeasti myymään meidän kotia ei vain “kiinteistöä”. Luonnollisesti myös muut asiat vaikuttivat valintaamme mm. kohteen valokuvaus hoidettiin ammattilaisen avulla."

Kangaskatu.JPG

"Nyt Marjo on toiminut meidän perheen kiinteistönvälittäjänä jo vuosien ajan. Hän on huolehtinut ammattitaitoisesti kolmen omakotitalon sekä yhden asunto-osakkeen myynnistä. AsuntoArean ja Marjon kanssa yhteistyö on aina sujunut mutkattomasti."   

Salpakankaantie.JPG          Kitteläntie_2.jpg

"Parasta yhteistyössämme on ollut kokonaisvaltainen palvelu, lyhyet myyntiajat sekä koko myyntiajan kestänyt aktiivinen yhteistyö Marjon kanssa. Jos kodinvaihto tulee meille taas ajankohtaiseksi, otamme varmasti yhteyttä Marjoon.”

Marjo.jpg 
Kiitos Jukalle ja Hannalle luottamuksesta, on ollut ilo tehdä tiimityötä teidän kanssanne.
 
Tyytyväinen asiakas ja etenkin koko perhe, on työmme paras kiitos ja palkka. Jukan ja Hannan tapauksessakin kaikki lähti perheen tarpeesta ja heidän auttamisestaan - ostajan sekä myyjän tarpeista ja niiden yhteensovittamisesta. Siinä kiteytettynä mitä teemme AsuntoAreassa joka päivä. Ota rohkeasti yhteyttä, kartoitetaan sinun tarpeesi ja löydetään yhdessä niihin ratkaisu. Soita jo tänään, autan mielelläni.
Terveisin Marjo Hurskainen kiinteistönvälittäjä LKV 040 932 2892
 
C2149546-F080-4DD6-83D0-655F70AD2998.PNG

 

Lisää uutisia

PAIKALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANIMME

poppankki_logo_fi.png

 

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.