Uuteen kotiin

Julkaistu: 01.10.2018 06:26:00

Mikäli käytetyn asunnon ostaminen ei oikein nappaa tai siitä tarjonnasta ei sitten millään tunnu löytyvän mieleistä kotia, niin kannattaa ehdottomasti tutustua meillä myynnissä oleviin laadukkaisiin uudistuotantoasuntoihin. Meillä on tällä hetkellä muuttovalmiina sekä ennakkomarkkinoinnissa mm. Skanskan ja  Rakennusliike Olavi Järvisen uudisasuntoja Lahdessa ja Hollolassa. 

 

Miksi uudisasunto?

Uudistuotantoasunnon saa jo pienellä omarahoitusosuudella, myyntihinta on yleensä noin 30% velattomasta hinnasta, joka sekin maksetaan yleensä 2:ssa erässä: kaupantekohetkellä 25% ja loput siinä vaiheessa, kun asunto on valmistunut. Loppuhinta on yhtiölainaa, jonka voi maksaa pois kokonaan tai osittain silloin kun asunto on valmistunut tai vaihtoehtoisesti vähitellen pääomavastikkeena.

Ja mikä parasta, uudessa kodissa asumiskustannukset ovat paremmin ennakoitavissa. Energiatehokkaiden nykyaikaisten ratkaisujen ansiosta lämmitys- ja vesikulut pysyvät aisoissa. Myös ylläpitokustannukset pysyvät kohtuullisina, sillä peruskorjaukset ja isot remontit ovat vielä kaukana tulevaisuudessa. 

Uudessa kodissa kaikki on uutta eikä pinnoissa ole käytön jälkiä. Kun ostaa uuden asunnon rakentamisen alkuvaiheessa on mahdollisuus tehdä yksilöllisiä ratkaisuja mm. kaakelit, tapetit, pintamateriaalit tai esimerkiksi vaihtoehtoiset tilajärjestelyt. Autamme mielellämme kaikissa näissä valinnoissa. 

Suosittelemme ostamaan uudistuotantoasunnon meidän kauttamme, sillä pystymme parhaiten auttamaan nykyisen asunnon myynnissä ja voimme yhdessä miettiä kaikelle sopivat aikataulut. Ota rohkeasti yhteyttä soittamalla 03 782 8035 tai laita viestiä yhteydenottolomakkeemme kautta.

 

Tutustu tällä hetkellä vapaana oleviin uudisasuntoihin tästä:

 

Tervetuloa asiakkaaksemme!

20180903-IMG_0305.jpg

Lisää uutisia

PAIKALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANIMME

poppankki_logo_fi.png

 

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.