Valitse AsuntoArea!

Julkaistu: 22.08.2017 09:33:00

Kun valitset välittäjää kotisi myyntitehtävään huomioi, että ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä osaa kertoa realistisen hinta-arvion asunnostasi. AsuntoArean ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä on perehtynyt alueesi hintatasoon sekä siellä viime vuosina tehtyihin asuntokauppoihin jo ennen arviokäynnille saapumistaan. Oikean hinnan arviointi on sama asia kuin ammattitaito ja onnistuneet asuntokaupat syntyvät oikeasta hinta-arviosta. Kiinteistönvälittäjän palkatessasi saat laissa säädeltyä ja valvottua palvelua sekä kuluttajasuojalain turvaksesi.
Kolme tärkeintä asiaa, jotka vaikuttavat asunnon myyntiaikaan ovat:

  • HINTA
  • SIJAINTI
  • KUNTO

pieni.jpg

ASUNNON HINTA
Myytävän asunnon hintapyynnön asettaminen oikealle tasolle ensiesittelystä alkaen on merkki ammattitaitoisesta välittäjästä ja se on myös asunnon tärkein myyntivaltti. Ostajat ovat tänä päivänä erittäin hintatietoisia ja vertailevat kaikkia myynnissä olevia kohteita. Siksi ostajat arvostavat oikein hinnoiteltua asuntoa ja toimivat ripeästi kun sellainen osuu kohdalle.
 

ASUNNON SIJAINTI
Asuinalueesi yleinen arvostus ja siellä olevien palveluiden läheisyys, liikenneyhteydet sekä ympäristön viihtyvyys vaikuttavat kotisi arvoon. Sijainti on aina ollut ja on edelleenkin keskeinen kysyntään vaikuttava tekijä.

ASUNNON KUNTO
Hyväkuntoiset ja remontoidut asunnot menevät helpommin kaupaksi, mutta myyntiä voi edistää myös siisteydellä ja panostamalla yleisilmeeseen. Siisti ja muuttovalmis asunto herättää ostajien kiinnostuksen parhaiten. Taloyhtiön kunto, yhtiössä tehdyt remontit ja tulevat remontit ovat iso osa kiinnostavuutta ja vaikuttavat kaikkien talossa olevien asuntojen arvoon.

AsuntoArean välittäjillä on jatkuvasti päivittyvä rekisteri sekä ostajista että myyjistä ja siitä minkä kuntoiset ja hintaiset kodit juuri sinun asuinalueellasi kiinnostavat ja menevät kaupaksi. Meillä on paikkakunnan näkyvintä lehti-ilmoittelua ja asuntoasi markkinoidaan aina myös somessa, mikäli niin haluat. Luonnollisesti meidän asiakkaiden asunnot listataan myös alan suurimmissa nettiportaaleissa sekä kotisivuillamme, joilla on tuhansia kävijöitä viikottain.

Ota yhteyttä ja laitetaan myyntihommiin vauhtia, olemme valmiina palvelukseen!

AsuntoArea on ykkönen!

 

elokuu vari 1.jpg

Lisää uutisia

PAIKALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANIMME

poppankki_logo_fi.png

 

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.