Anna meidän etsiä sinulle AsuntoAarre

Olipa kyseessä hartaasti odotettu ensiasunto, unelmien omakotitalo, sijoitusasunto, kesämökki tai muu kiinteistö, anna osaavien kiinteistönvälittäjiemme auttaa aarteenmetsästyksessä. AsuntoArean ammattilaiset etsivät toiveitasi vastaavia asuntoehdokkaita puolestasi, joten vältyt turhalta juoksentelulta, markkinoiden seuraamiselta ja vaivannäöltä.

Ostaja voi aktivoida myyjän

Osa asunnon myyntiä harkitsevista karttaa julkista myyntiä ja kokee sen raskaaksi, mutta olisi valmis myymään asuntonsa täsmäostajan osuessa kohdalle. Sama pätee kiireettömiin kodinvaihtajiin, jotka venyttävät asunnon myyntiin laittoa. Monesti he aktivoituvat, kun AsuntoArealla on tarjota juuri heidän kodistaan kiinnostunut ostaja. Tartu siis tilaisuuteen ja tee ostotoimeksianto, voit päästä käsiksi AsuntoAarteeseen ennen kuin se edes ehtii myyntiin!

Saat mitä haluat

AsuntoAarre-ostotoimeksiantosopimuksessa määritellään toiveasuntosi kriteerit ja sinun tarvitsee vain valita vaihtoehdoista. Halutessasi voit samaan aikaan jatkaa asunnon etsintää itsekin. Ostotoimeksiantopalkkion maksat vain silloin, kun toteutuneen kaupan kohde on AsuntoArean löytämä ja sinulle esittelemä. AsuntoAarre-palvelun välityspalkkio alkaen 2750 euroa (sis. alv 24 %).

Kun saamme ostotoimeksiannon AsuntoAarteen etsintään, kriteerien mukaista asuntoa etsitään jo myynnissä olevien joukosta mutta ennen kaikkea hiljaisesta myynnistä ja vapailta markkinoilta. Tämä antaa sinulle ostajana etulyöntiaseman, kun muut ostajaehdokkaat eivät kilpaile samasta asunnosta.

Monta hyötyä AsuntoAarre-palvelusta

  • saat juuri sellaisen asunnon kuin haluat
  • ajansäästö: me teemme jalkatyön ja esivalinnan
  • yksityiset ennakkoesittelyt
  • ammattilainen neuvottelee hinnan puolestasi
  • välittäjämme hoitaa paperityöt ja laatii sopimukset
  • kauppa kuuluu kuluttajansuojalain piiriin

Etsitäänkö sinulle AsuntoAarre?

Kysy lisää 044 727 2990 tai jätä yhteydenottopyyntö.

 

Katso tästä avoimet ostotoimeksiantomme:

PAIKALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANIMME

poppankki_logo_fi.png

 

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.