Heli Salonen

Ystävällinen, tehokas, jämpti 

Hei,

Olen Heli. Aivan aluksi haluan kiittää lämpimästi teitä kaikkia asiakkaita, joihin olen vuosien varrella tutustunut ja joita olen saanut palvella. Voin hyvillä mielin todeta, että olen unelma-ammatissani.

Olen ihminen, joka tekee työtään rohkealla ja ennakkoluulottomalla otteella hyödyntäen tehokkaasti tämän päivän työkaluja. Kohtaan asiakkaani reilulla tavalla, hienotunteisesti, inhimillisesti ja ystävällisesti. Minua on luonnehdittu tehokkaaksi, joustavaksi, huolelliseksi ja jämptiksi. Ihan parasta minulle on se, että ylitän asiakkaani toiveet. Siitä syystä asiakkaat suosittelevat minua läheisilleen ja ystävilleen.

Vahvuuteni on pitkä kokemus asiakkaiden palvelemisessa – kaikissa työelämäni eri tilanteissa. Haasteellisimmatkin kiinteistö- ja asuntokaupat kuuluvat osaamisalueeseeni. Monipuolinen työhistoria pankissa rahoituksen ja asuntokauppojen parissa esimiehenä, sekä erilaisissa myyntitehtävissä takaavat sen, että saat palvelukseesi vahvan ammattilaisen.

Asun Hollolassa ja olen syntyperäinen lahtelainen. Koska olen koko ikäni asunut täällä, tunnen Lahden ja Päijät-Hämeen seudun kuin omat taskuni. Vapaa-ajalla saatat tulla minua vastaan kävelylenkilläsi, sillä ulkoilen paljon koirani kanssa.

Soita minulle, niin hoidetaan yhdessä elämäsi tärkeimmät kaupat.

Seuraa minua Instagramissa, julkaisen siellä uusia kohteita ensin.

Lämpimin terveisin
Heli
040 8423377

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.