Asuntoarea logo

Välittäjällä
on
väriä tietoa tunnetta taitoa väliä .

Ostajalle.

Tutustu myytäviin kohteisiimme – tai jos et löydä kotiasi, niin aloitetaan aarteenmetsästys AsuntoAarre-ostotoimeksiannolla.

Kaksi naista kättelee

Myyjälle.

Hoidamme elämäsi tärkeimmän kaupan luottamuksella ja ammattitaidolla. Kutsu välittäjämme ilmaiselle arviokäynnille.

Välittäjämme.

Kaikki työntekijämme ovat alan ammattilaisia ja tekevät työtään asiakkaiden parhaaksi.
Perusteellinen taustatyö, toimeksiantoihin sitoutuminen, paras paikallistuntemus ja suuri sydän – siinä eväämme toiveidesi toteuttamiseen!
Oletpa sitten ostamassa, myymässä tai etsimässä – luotettavat välittäjämme ovat apunasi.

AsuntoArea on
Lahden alueen
suurin tietävin tuntevin taitavin välittävin värikkäin
kiinteistön­välittäjä.

Kohteemme.

Tutustu myynnissä oleviin koteihin, jotka etsivät asukkaitaan.

Ole kuin kotonasi.

AsuntoArea on yksityinen lahtelainen kiinteistönvälitysyritys, joka palvelee asunnon ostajia ja myyjiä koko Päijät-Hämeen alueella. Valttejamme ovat kokeneet ja pätevät välittäjät, joilla on vankka paikallistuntemus. Ostajien ja uusien kotien etsinnässä hyödynnämme koko yrityksen asiakasrekisteriä ja myyntivoimaa. Hyväntuulinen, joustava ja luotettava palvelu on meille kunnia-asia.

Tunnemme
Päijät-Hämeen
markkinat, joten
tiedämme välitämme toteutamme pidämme
mitä lupaamme.

Tullaan tutuiksi.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa.

Kuvauksia ja koiruuksia👍 Niistä koostuu tämä työpäivä. Tarjolla olisi 10,8ha tila navettoineen ja piharakennuksineen Vesivehmaalta. Karsinat olemassa valmiina kolmelle hevoselle, ja perheelle 1980-luvun remontoitu omakotitalo. Paremmat kuvat & lisäinfoa kohta netissä !

Tänään AsuntoArean 8 välittäjän tiimistä esittelyssä ovat Laura Ulmala LKV ja Marjo Hurskainen. Kumpikin tuovat tiimiimme ainutlaatuista osaamista ja ovat valmiita auttamaan sinua asunnon ostossa tai myynnissä.💥

𝗟𝗮𝘂𝗿𝗮: ’’Vankka asiakaspalvelu-, myynti- ja ...yrittäjyyskokemus on ollut kullanarvoista pääomaa välitysalalla. Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV ja Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:ltä olen saanut kunniakirjan osoituksena ansioituneesta välitystyöstä. 24 vuoden välittäjäkokemus on minulle etu, mutta suhtaudun silti nöyrästi tulevaan ja koulutan itseäni lisää aina, kun se on mahdollista. Ajan hermolla pysyminen onkin edellytys tuloksekkaalle tekemiselle. Jokainen kaupantekotilanne on merkityksellinen, oli kyseessä pieni yksiö tai suurempi miljoonakohde. Aivan kuten on jokainen koti myös ainutlaatuinen ja täynnä elämää sekä muistoja, joita hyvä välittäjä osaa huomioida.’’

𝗠𝗮𝗿𝗷𝗼: “Mitä sinä haluaisit kiinteistönvälittäjältäsi? Minä haluaisin kiinteistönvälittäjänä omalta välittäjältäni seuraavia asioita:
1. Ihmistuntemusta ja taitoa ymmärtää erilaisia asiakkaita mitä erilaisimmissa elämäntilanteissa.
2. Valtaisaa kontaktiverkostoa.
3. Neuvottelutaitoa tarjousneuvotteluissa niin ostajan kuin myyjänkin kanssa oikean markkinahinnan ja muiden kaupan ehtojen toteutumiseksi.

Jos haluat samoja asioita välittäjältäsi kuin mitä minä haluaisin, niin soita, meilaa, laita viestiä minulle ja ryhdytään töihin kotisi myymiseksi tai ostamiseksi!"

#asuntoarea #asuntokauppa #kiinteistönvälitys #lahti #päijäthäme
#välittäjälläonväriä #kiinteistönvälittäjä #kiinteistövälitys #arviokäynti

Tiesitko, että asuntosi arvo kannattaa selvittää, vaikka et juuri nyt olisi myymässä asuntoa? Se voi auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutta, kuten mahdollisia suuria hankintoja tai investointeja.📑

Kun tiedät asuntosi arvon, voit tarkastella esimerkiksi, onko remontti ...taloudellisesti kannattavaa. Joissain tapauksissa remontti voi lisätä asunnon arvoa, kun taas toisissa se ei ole tehokkain ratkaisu. Ilmaisella arviokäynnillämme välittäjä arvioi nykyisen tilanteen ja antaa ammattimaisen näkemyksen siitä, mitkä parannukset ovat kannattavia ja tuovat suurimman lisäarvon asunnollesi.

Välittäjämme tuntevat Päijät-Hämeen asuntomarkkinat ja osaavat vinkata myös, milloin on paras myyntihetki. Tutun välittäjän kanssa myyntiä on helppo viedä eteenpäin sitten, kun asia on ajankohtainen.🏡

Varaa ilmainen asunnon arviokäynti: https://asuntoarea.fi/yhteystiedot/#lomake

#asuntoarea #asuntokauppa #kiinteistönvälitys #lahti #päijäthäme #lkv
#välittäjälläonväriä #kiinteistönvälittäjä #kiinteistövälitys #arviokäynti

Scroll to Top