Upea kokonaisuus Päijänteen rannalla Salonsaaressa, Asikkalassa!

Tämä kookas neljän makuuhuoneen loma-asunto (soveltuu myös vakituiseen käyttöön) on rakennettu vuonna 2008, ja se sijaitsee 1,2 hehtaarin omarantaisella tilalla Salonsaaressa. Päijänteen omaa rantaviivaa on noin 40 metriä kaakkoon.

Talon tilat ovat eritasossa, mikä tuo valoa ja avaruuden tuntua sisätiloihin. Heti sisään astuessasi avautuu näkymä järvelle. Makuuhuoneet sijaitsevat mukavasti omassa rauhassaan. Päämakuuhuoneen kruunaa tilava vaatehuone ja suora, suojaisa reitti saunaosastolle. Säilytystilaa on runsaasti; kaksi vaatehuonetta, runsaasti komeroita, todella iso kodinhoitohuone sekä kaksi lämmintä varastoa.

Tilalla on lisäksi kahden auton lämmin autotalli- ja autokatosrakennus, ja vuonna 2012 rakennettu tyylikäs hirsinen rantasauna mukavuuksin. Rannassa on reilunkokoinen ponttoonilaituri, johon pääsee isommallakin veneellä.

Lämmityksenä talossa ja autotallissa on vesikiertoinen lattialämmitys maalämmöllä, ja varaava takka takkahuoneessa antaa mukavaa lisälämpö. Rantasaunassa lattialämmitys sähköllä.

Tämä talo pihapiireineen tarjoaa viihtyisää yhdessäoloa ja tekemistä idyllisessä maalaismaisemassa. Pihapiirissä on mm. lasten leikkitelineet, leikkimökki, lentopallokenttä ja laavu.

Esittelen mielelläni sinulle tätä kokonaisuutta, joten sovi oma henkilökohtainen esittelyaikasi. laura.ulmala@asuntoarea.net tai 040 300 2334.

Kohdenumero
70013154

Rakennus

Tyyppi
mökki tai huvila

Sijainti
Tervatuohistenpolku 12, 17200 Asikkala

Tilat
6h, k, rt, 2xvh, 2xwc, khh, pukuh, kph, s ja terasseja. Erillinen 2 auton talli ja katos. Rantasauna; tupa, wc/kph, s ja terassia.

Asuin -/ Kokonaispinta-ala
179.0m² / 356.0m²

Rakennusvuosi
2008

Kattotyyppi / Kate
Harjakatto / tiilikate

Kerrosluku
1 / eritaso

Lämmitys
Maalämpö, vesikierto lattialämmitys, varaava takka, rantasaunassa lattialämmitys sähköllä.

Rakennusaine
Puu, hirsi

Energiatodistus
Ei ole

Tilat / Pinta-alat
Erillinen kahden auton autotalli / katos / lämmin varasto 59/77m2. Rantasauna, jossa tupa, wc / kph, sauna ja terassi 29,9/75m2.

Keittiö / Varusteet
Täyskorkeat jääkaappi ja pakastin (Miele), erillisuuni ja induktio liesitaso (Miele), jossa myös kaasuliesi (2 poltinta), liesituuletin ja astianpesukone. Keskuspölynimuri ja keittiössä rikkaimuri. Kaapistojen ovet uusittu 2018. Lattia laatta, lattialämmitys.

Olohuone
Lattiat merbau parkettia, seinät maalattua kyproc -levyä, katot sisustuspanelia. Olohuoneesta käynti katetulla terassille.

Makuuhuone
Lattiat merbau parkettia, seinät maalattua kyproc -levyä, katot sisustuspanelia.

Kylpyhuone
Lattiat ja seinät laatta, 2 suihkua, vesikiertolattialämmitys.

Kodinhoitohuone
Todella kookas kodinhoitohuone, laatta lattia, pk-liitäntä ja paikka pesutornille. Kodinhoitohuoneen yhteydessä vaatehuone ja tekninen tila. Kodinhoitohuoneesta käynti ulos, kuraeteinen.

Lisätietoja
Kuntotarkastus tehty. Vesijättö on lunastettu rannasta.

Kunto
Hyvä

Suoritetut korjaukset
Vesikaivon puhdistus/huolto/desifiointi syyskuussa 2021. Keittiön kaapistojen ovet uusittu 2018, astianpesukone uusittu 2018. Maalämpökoneen (Geopro) kompressori uusittu 2017.

Sauna
Kyllä Vuolukiven sähkökiuas, vastakkain istuttavat lämpökäsitellyt haapalauteet ja panelointi.

Vapautuu
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Lisätietoja
Kuntotarkastus tehty. Vesijättö on lunastettu rannasta.

Kiinteistö

Kunta / Kaupunki
Asikkala

Kylä / Kaup.osa
Salonsaari

Kiinteistötunnus
16-417-2-214

Tontin pinta-ala
12280 m²

Tontin omistus
Oma

Maasto, maaperä ja kasvusto
Tasainen / loiva rinne
Nurmikkoa, osa luonnon mukainen

Kaavoitustilanne
Osayleiskaava

Kiinnitykset
200000.00 EUR

Rasitteet / Oikeudet
Oikeudet yhteisiin maa- ja vesialueisiin. Tiehoitomaksu Suontaustan yksityistiehoitokunnalle n. 70eur/vuosi, talviauraus n. 50-100eur/talvi. Tervatuohistenpolun (n. 120m) hoito naapurin kanssa yhdessä

Rakennusoikeus
250 k-m2

Lisätietoja
Asikkalan kunta, p. 8886111

Asuinaluetietoja

Palvelut / Koulut
Vääksyn keskustaan noin 8km, jossa mm. kaupat, apteekki, alko, Tokmanni, rautakauppa ja ravintolat. Lahteen matkaa on noin 26km, Helsinkiin n. 126km., Koulut: 1.-2. luokka ja kunnan päiväkoti Hulivili 8km. 3. luokasta eteenpäin, aina lukioon asti n.10km. 3.-6. luokkat Aurinkovuoren koulu. The English playschool of Asikkala (kielikylpy päiväkoti n.10km)

Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki noin 1km (koulupäivinä aamuisin Vääksyyn, ja Vääksystä noin klo 12.30 ja klo 14.00 Salonsaareen.) Peruskoululaisille maksuton koulukyyti Salonsaarentien varresta (n.1km kävelymatka).

Ajo-ohje
Salonsaaren sillalta n. 200m eteenpäin, ja sitten oikealle Suontaustantie, jota 200m kunnes Tervatuohistentie kääntyy oikealle, kunnes muuttuu Tervatuohistenpoluksi, jota 120m vasemmalle alas rantaan.

Lisätietoja
Juomavesikaivo on rengaskaivo (vesi tutkittu ja ok). Jätevesikaivo + imeytys. Rantasaunan jätevedet repijäpumpulla talon jätevesikaivoon / imeytykseen. Jätevesikaivo tyhjennetty 1x vuodessa. Kustannus n. 120 eur / kerta

Laura Ulmala
0403002334

Hintatiedot

Velaton hinta 675000.00 EUR
Myyntihinta 675000.00 EUR

Asumiskustannukset

Lämmityskustannukset 266.67 EUR / kk
Kiinteistövero 800.00 EUR/v
Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.