5-makuuhuoneen omakotitalo Hollolan Tikkakalliolta sujuvien kulkuyhteyksien varrelta!

Tähän omakotitaloon on helppo ihastua! Se on nuorekas ja kodikas. Huoneet ovat tilavat ja valoisat. Harmoniset värit. 5 makuuhuonetta. Rv. 2005, kahdessa kerroksessa. Oma tasainen tontti 2150 m2 sopii hyvin sinulle, joka nautit myös puutarhatöistä ja kasvien istuttamisesta. 2 auton katos/varastorakennus.

Tilavaan keittiöön mahtuu suuri ruokailuryhmä. Olohuoneessa kaunis valkoinen varaava takka, sekä ilmalämpöpumppu (v. 2021). Molemmissa kerroksissa omat kylpyhuone/wc-tilat + kolmas erillinen wc-tila sijaitsee alakerran eteisaulassa. Kodinhoitohuoneessa on hyvin työtaso- ja säilytystilaa.

Yläkerran suuri aula muuntautuu hyvin moniin erilaisiin tarpeisiin. Se sopii hyvin lasten leikkeihin, toiseksi olohuoneeksi tai vaikkapa harrastetilaksi. Sinne saisi myös lisättyä runsaasti säilytystilaa.

Tämä koti sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla Hollolan Tikkakallion alueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Sujuva ajoreitti n. 2,2 km Vt 12 kehätielle (Nostavan liittymä). Sopii erinomaisesti lapsiperheille ja perheelle, joka tekee etätöitä.

K-Supermarket Okeroinen n. 3,3 km. Hollolan kuntakeskuksen monipuoliset ostospalvelut n. 5 km. Lahden keskustaan n. 8 km.

Lämpimästi tervetuloa!
Heli Salonen puh. 040 8423377 tai heli.salonen@asuntoarea.net

Kohdenumero
70051036

Rakennus

Sijainti
Isonpellonrinne 4, 15820 Hollola

Tilat
5mh, oh, k, khh, 2 kph, 3wc, ransk. parveke, var, 2 auton katos

Asuin -/ Kokonaispinta-ala
176.0m² / 199.0m²

Rakennusvuosi
2005

Kattotyyppi / Kate
Harjakatto/peltikate

Kerrosluku
2

Lämmitys
Sähkölämmitys. Alakerrassa kaikkialla sähkötoiminen lattialämmitys. Yläkerrassa sähköpatterit, kylpyhuoneessa sähkötoiminen lattialämmitys. Varaava takka. Ilmalämpöpumppu.

Rakennusaine
Puu/lautavuoraus

Energiatodistus
Ei ole

Tilat / Pinta-alat
Huoneistoala on n. 176 m2 ja kerrosala on n. 199 m2 rakennuslupapiirustusten ja rakennuspaikan nykytilanne-otteen mukaan. Pinta-alatietoja ei ole tarkistusmitattu.

Keittiö / Varusteet
Kaapistot, täyskorkeat jääkaappi (v. 2021) ja pakastekaappi (v. 2021), keraaminen liesi/uuni (v. 2021), liesituuletin, astianpesukone (v. 2017). Lattiamateriaali on vinyylikorkki, seinissä lasikuitutapetti & välitila on laatoitettu.

Olohuone
Tilavassa olohuoneessa on varaava takka, sekä ilmalämpöpumppu. Lattiamateriaali on vinyylikorkki, seinissä lasikuitutapetti.

Makuuhuone
Alakerrassa on kolme makuuhuonetta ja yläkerrassa kaksi makuuhuonetta. Kaikissa makuuhuoneissa on kaapistot. Lattiamateriaalit laminaatti, seinät on maalattu/maalattua tapettia tai ne on tapetoitu.

Kylpyhuone
Huoneiston molemmissa kerroksissa on omat kylpyhuoneet. Alakerran suuremman kylpyhuoneen varusteet: suihku ja wc-istuin. Yläkerran kylpyhuoneessa on suihku, allas, peili- ja allaskaappi, wc-istuin. Alakerrassa on eteisaulassa erillinen wc-tila, jossa allas, peili, seinä- ja allaskaapit, wc-istuin. Kaikissa edellä mainituissa tiloissa on sähkötoiminen lattialämmitys.

Kodinhoitohuone
Kodinhoitohuoneessa on hyvin säilytys- ja työtasotilaa. Allas, pesukoneliitäntä, ilmanvaihtokone, sähkötoiminen lattialämmitys. Lattia on laatoitettu, seinät on maalattua lasikuitutapettia ja osin laatoitettu.

Lisätietoja
Sähkönkäyttökulutus on ollut n. 26990 kWh/vuodessa (suuri perhe).

Suoritetut korjaukset
Keittiön kodinkoneita on uusittu, sekä ilmalämpöpumppu asennettu (v. 2021). Vinyylikorkkilattia asennettu kt + oh + et v. 2022.

Sauna
Kyllä Sauna sijaitsee alakerrassa. Sähkökiuas. Lattia on laatoitettu, seinät on mustaksi sävytettyä paneelia.

Vapautuu
Heti vapaa

Lisätietoja

Kiinteistö

Kunta / Kaupunki
Hollola

Kylä / Kaup.osa
Tikkakallio

Kiinteistötunnus
98-435-22-74

Tontin pinta-ala
2150 m²

Tontin omistus
Oma

Kunnallistkn.
On

Maasto, maaperä ja kasvusto
Tasainen nurmipiha

Kaavoitustilanne
Yleiskaava

Kiinnitykset
250000.00 EUR

Rasitteet / Oikeudet
Tieoikeus.

Rakennusoikeus
215 (= 10% tilan pinta-alasta)

Lisätietoja
Hollolan kunta

Asuinaluetietoja

Heli Salonen
040 842 3377

Hintatiedot

Velaton hinta 288000.00 EUR
Myyntihinta 288000.00 EUR

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 512.52 EUR/v
Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.