Tämä rivitalokoti on Saksalassa tasamaalla, mukavan matkan päässä, vaikka pyöräillä tai kävellä Lahden keskustaan, Matkakeskukselle tai Launeen marketalueelle. Huoneisto on rauhallisella sisäpihalla ja sen terassialue on sisäpihalle päin, suojaiselle puistoalueelle.
Asumismukavuutta tässä huoneistossa lisää se, että sauna ja pesuhuone ovat oma tilansa ja sen lisäksi asunnossa on erillinen wc. Keittiön yhteydessä on kodinhoitotila, jossa on hyvä liukuovikaapisto ja pesukoneliitäntä. Tilaan mahtuu myös kuivausrumpu. Makuuhuoneessa on kaksi isoa liukuovikaapistoa ja silti huoneeseen jää mukavasti tilaa. Pesuhuone on remontoitu -10 ja keittiö -12.

Tervetuloa tutustumaan tähän kohteeseen yksityisesittelynä. Soita Marjo Hurskainen 040-9322892 tai laita sähköposti marjo.hurskainen@asuntoarea.net

Kohdenumero
7959450

Rakennus

Tyyppi
rivitalo

Sijainti
Pajukatu 6 B, 15520 Lahti

Tilat
2h, k, s, kph, erillinen wc, vh, khh-tila, katettua terassia

Asuin -/ Kokonaispinta-ala
64.0m² / 64.0m²

Rakennusvuosi
1994

Kattotyyppi / Kate
Harjakatto/ tiili

Kerrosluku
1/1/1

Lämmitys
Kaukolämpö/vesikiertoiset patterit

Rakennusaine
Betoni

Energiatodistus
On

Keittiö / Varusteet
Keittiö on remontoitu -12. Tammenväriset keittiökaapistot+ yksi kaapisto maitolasiset ovet, tummanharmaa-marmorikuvioiset laminaattitasot, metallivetimet, keraaminen/rosterinen liesi, korkea rosterinen jääkaappi-pakastin, rosterinen astianpesukone. Keittiön lattiassa on harmaat lattialaatat, seinät on maalattu/tapetoitu, katto on valkoiseksi maalattu betonikatto.

Olohuone
Huoneiston lattioissa on tummansävyiset laminaatit, paitsi keittiössä laattalattia. Huoneiston seinät on maalattu/tapetoitu/maalattua puupaneelia. Huoneiston katot ovat valkoiseksi maalattua betonia.

Kylpyhuone
Pesuhuone on remontoitu -10. Pesuhuone on kokonaan laatoitettu. Seinissä on sinisensävyiset/vaaleansävyiset seinälaatat, 10 x 10 harmaat lattialaatat, kuivauspatteri. Katto on puupaneelia. Pesuhuoneessa on sähköinen lattialämmitys.

Kodinhoitohuone
Kodinhoitotila, jossa iso liukuovikaapisto, pesukoneliitäntä

Lisätietoja
Jokaiselle asunnolle kuuluu yksi autopistokepaikka.

Suoritetut korjaukset
Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus, yläpohjan lisälämmöneristys -06, uusittu jäteasema -08, iso osa taloyhtiön pesu- ja saunahuoneista on uusittu -10, alajakokeskuksen saneeraus -12, ulkopuolisten puuosien kunnostusta/maalausta, sammaleen poisto ja kattopinnoitteen suojakäsittely -13, pattereiden kunnostusta, kylpyhuoneen ikkunoihin tuuletussäleihköt B ja C talot -14, pattereiden uusimisia, salaojat ja pintavesisadekourut -15, piipun pellitys + räystäspellit, IV-järjestelmän puhdistus + IV-koneen moottori + asennus B9 -16, A,B ja C-talojen parvekkeiden sisäpuolen puuosien maalaus omatoimisena talkootyönä, taloyhtiö maksanut maalit ja tarvikkeet, sadevesikaivon tyhjennys -17, kaikkien talojen A, B,C, kaikki puu- ja metalliosat huoltomaalattu, parvekkeiden ja terassikattojen maalaus, taloyhtiön varastojen ulko-ovien maalausta, jäteaseman ulkopuolen puupintojen maalaus, (ei pääovia, parvekeovia eikä A-talon huoneistokohtaisten varastojen ovien maalausta)B6 ulko-ovi uusittu, vesikaton puhdistus, lämmityksen säätö -18, venttiilisaneeraus, uudet energiatodistukset, lämmönjakokaivon tarkistus -19 (Tarkempi remonttilistaus kustannuksineen saatavissa.)

Sauna
Kyllä Sauna on kokonaan paneloitu kuusipaneelilla, haapalauteet, sähkökiuas.

Kiinteistö

Kunta / Kaupunki
Lahti

Kylä / Kaup.osa
Saksala

Tontin pinta-ala
5345.00 m²

Tontin omistus
Oma

Kaavoitustilanne
Asemakaava

Kiinnitykset
0 EUR

Lisätietoja
Lahden kaupunki p. 03-81411

Asuinaluetietoja

Palvelut / Koulut
Saksalan K-Market n. 850 m., Saksalan uimahalli n. 700 m., Launeen marketalue n. 2 km, Lahden kauppatori n. 4, 1 km (jalan n. 2,5 km),, Koulut: Luonto- ja liikuntapäiväkoti Päivänsäde n. 550 m., (jalan n. 270 m.) Lotilan koulu n. 2,2 km (jalan n. 1,5 km), Tiirismaan koulu n. 2 km (jalan 1,5 km)

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki n. 200 m., Lahden matkakeskus n. 2,1 km, (jalan n. 1,9 km), Lahden kauppatori n. 4,1 km, (jalan n. 2,5 km)

Marjo Hurskainen
040 9322 892

Hintatiedot

Velatonhinta 139000.00€
Myyntihinta 139000.00€

Asumiskustannukset

Hoitovastike 244.08€
Rahoitusvastike 0€
Kokonaisvastike 244.08€
Vesimaksut 25.00€
Vesimaksut 25.00 EUR/kk. Ei omia vesimittareita
Muut Autopaikkamaksu 10 EUR/kk€
Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.