Omakotitalo

Ostaja maksaa välityspalkkion

Asiakkaani etsii kivaa omakotitaloa Lahdesta, unelmana olisi funkkistyylinen talo.

Alueet: Pyhätön, Kiveriö, Möysä, Jalkaranta, Asemantausta

Eli talon ikä ei ole ratkaiseva, vaan sen muotoilu ja toiminnallisuus ovat tärkeässä roolissa!

Talon tulisi mieluiten olla omalla tontilla tai jos talo on vuokratontilla, niin tontin pitää olla lunastettavissa. He toivovat, että kohteessa olisi isot remontit tehty kuten käyttövesiputket, viemärit, kattoremontti tehty, sokkelin vedeneristys kunnossa yms. mikäli tontin muoto ja maa-aines on sellaista, että se vaatii salaojat, niin salaojitus kunnossa. He ovat valmiita tarvittaessa teettämään myös em. remontteja, mutta sen tulee näkyä kohteen hinnassa.

Talossa olisi hyvä olla vähintään 3-4 makuuhuonetta, mutta ei haittaa, jos niitä on enemmän. Heille olisi tärkeätä, että olisi iso keittiö, johon mahtuu iso ruokapöytä tai jos keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa, niin ison pöydän saisi sijoitettua tilaan luontevasti. Toiveissa on myös kodinhoitohuone tai tilava kylpyhuone saunan ja pesuhuoneen lisäksi ja yhteensä vähintään 2 wc:tä. Autotalli tai vähintään autokatos on myös toivelistalla.

Asiakkaani ovat toiveidensa suhteen joustavia, jos tiloja on mahdollisuus muunnella kohtuullisilla kustannuksilla, niin he voivat myös teettää/tehdä erilaisia remontteja kohteessa.

Kokonaisbudjetti remontteineen päivineen tai valmiille kohteelle heillä on +- 400.000 €. Jos löytyy täydellinen helmi, niin tarvittaessa heillä on mahdollisuus ostaa myös kalliimpi kohde.

Luottamukselliset yhteydenotot:

Marjo Hurskainen
040 932 2892
marjo.hurskainen@asuntoarea.net