Omakotitalo

MAHDOLLISUUS TEHDÄ NOPEAT TALOKAUPAT

Asiakkaani etsii tositarkoituksella uudehkoa omakotitaloa nopealla vapautumisella. Toiveena löytää 2010 jälkeen rakennettu talo, mutta myös 2000-luvun muut hyväkuntoiset ja siistit talot huomioidaan ja niitä voi tarjota.

Ensisijaisina alueina ostajia kiinnostaa erityisesti Karisto ja Perhoslehto, mutta myös Hennala, Metsä-Hennala, Kytölä, Möysä ja Saksala voisivat käydä.
Toiveena 3-4 makuuhuonetta, yhteinäinen olohuone-keittiö-rt ja normaalia korkeammat huonetilat olisivat plussaa, koska ne antavat avaruuden ja tilan tuntua. Neliöitä voi olla 120-160, isompikin voi käydä. Suojaisa takapiha, mieluiten niin, että se rajoittuisi puistoalueeseen tai metsään tms. 1-taso tai 2-taso, molemmat käyvät.

Lämmin autotalli + katos, helppohoitoinen ja kompakti piha sekä hyvät kulkuyhteydet. Lämmitysjärjestelmänä mieluiten maalämpö/vesikiertoinen lattialämmitys, mutta myös kaukolämpö/vesikiertoinen lattialämmitys käy. Talo mieluiten remonttivapaassa kunnossa, mutta pientä sisustusremonttia voidaan ajatella. Hintataso 270.000-330.000 €.

Nopea vapautuminen on plussaa. Mahdollisuus tehdä kaupat nopeasti.

Luottamukselliset yhteydenotot:

Marjo Hurskainen
040 932 2892
marjo.hurskainen@asuntoarea.net
Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.