Kohteen virtuaaliesitys

Ainutlaatuinen tilaisuus muuttaa aivan Lahden ydinkeskustaan, ullakkohuoneistoon, joka on upeasti toteutettu ja jossa on nykyaikaiset tilaratkaisut ja talotekniikka; mm. koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla, jäähdytys
(3 sisäyksikköä), vesikiertoinen lattialämmitys jne..
Huoneisto sopii hyvin niin tilaa tarvitsevalle pariskunnalle kuin myös isommallekin perheelle. Huoneistossa on lähes 100 m2 yhtenäinen olohuone-keittiö-ruokailutila johon yhdistyy tv-tila sekä lämmin sisäterassi. Terassi avautuu etelään ja on varustettu avautuvilla ikkunoilla, jäähdytyksellä ja huuvalla, joka mahdollistaa vaikka grillaamisen terassilla.
Huoneiston 3 makuuhuonetta, toimiva sauna-kylpyhuoneosasto, kaksi wc:tä, kodinhoitohuone ja kaksi vaatehuonetta muodostavat oman kokonaisuutensa erillään oleskelutilasta. Huonekorkeus huoneistossa on korkeimmillaan n. 4 metriä. Valtaosa sisäkatoista on vinoja ja yli 80 kiinteää valaisinta mahdollistaa upeiden muotojen ja varjojen yhteisen leikin.
Kaikki palvelut ja huvitukset löytyvät heti kun laskeutuu katutasoon. Matkakeskukseen kävelee alle 10 minuutissa, torille muutamassa minuutissa.

Tätä asuntoa on mahdoton kuvailla vain muutamilla lauseilla, vaan se on koettava paikan päällä. Tervetuloa tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kotiin.
Soita heti tai laita sähköpostia minulle, niin sovitaan asuntoon yksityisesittely. Marjo Hurskainen 040 9322 892 tai marjo.hurskainen@asuntoarea.net

Kohdenumero
7927825

Huoneiston tiedot

Tyyppi
kerrostalo

Sijainti
Hämeenkatu 21 B, 15110 Lahti

Tilat
Oh-k-rt-tvhuone, lasit.terassi, 3mh, s, kph, khh, 2wc, 2vh, parvi

Asuin -/ kokonaispinta-ala
178.0m2 / 178.0m2

Kerros / Kerroksia
V/4

Hissi
Kyllä

Ikkunoiden suunta
Etelä-pohjoinen

Parveke
Ei ()

Keittiö / Varusteet
Valkoiset korkeakiiltoiset keittiökaapistot/laatikostot, alumiininväriset vetimet. Jääkaappi-pakastin, keraaminen liesi ja erillisuuni, liesituuletin omalla moottorilla, mikroaaltouuni, astianpesukone.

Olohuone
Olohuone-keittiö-ruokailutila-tv-huone ovat yhtenäistä tilaa. Lattioissa on Quick Step classic tammi laminatti, huoneiston seinät ja katto on maalattu valkoisiksi.

Makuuhuone
Makuuhuone 1.valkoiseksi maalatut seinät ja katto, yhdellä seinällä tehostetapetti, lasitiiltä. Makuuhuone 2.valkoiseksi maalatut seinät ja katto, lasitiiltä Makuuhuone 3.valkoiseksi maalattu seinä ja katto, yhdellä seinällä tehostetapetti ja yksi seinistä on tiiliseinä. Tämä makuuhuone on äänieristetty.

Kylpyhuone
Kylpyhuone on kokonaan laatoitettu. Valkoiset/ruskeanharmaat seinälaatat ja lattiassa ruskeanharmaat lattialaatat. Osalla seinäpintaa on lasitiiltä. 2 suihkua, pieni suihkuseinä, kuivauspatteri, peili, allaskaapisto.

Kodinhoitohuone
Kodinhoitohuoneen seinät on maalattu. Vesipisteen ympärillä laatoitus. Ylä- ja alakaapistoa, pystykaappi, kodinhoitotasoa, kaapistoa, lisäjääkaappi.

Lisätietoja
Osakenumerot 460-474 ja 113-117. Huoneistossa on koneellinen ilmanvaihto LTO. Huoneistossa on ilmalämpöpumppu viilennykseen kolmella sisäyksiköllä. Huoneisto on rakennettu vuonna 2004 taloyhtiön vinttitilaan. Kaupan yhteydessä myydään erikseen sisäpihalla oleva sähköpistokkeellinen autopaikka (omana osakkeenaan), jonka hinta on 10.000 euroa. Huoneistolle kuuluu kellarikerroksessa oleva varasto n. 6 m2 ja yläkerrassa oleva lämmin varastotila n. 3-4 m2

Sauna
Kyllä Saunan seinät ja katto ovat lämpökäsiteltyä haapapaneelia. Haapalauteet. Laavakivikiuas.

Vapautuu
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Energialuokka
Energialuokka: F2013

Energiatodistus
On

Taloyhtiön tiedot

Nimi
Asunto Oy Hämeenkatu 21

Rakennusvuosi
1938

Kattotyyppi/kate
harja/pelti

Asuinhuoneistot
55

Rakennusaine
tiili

Lämmitys
Kaukolämpö

Autopaikat
16

Yhtiön yhteiset tilat
pesutupa, mankeli, ulk.väl.varasto, kellari

Taloyhtiössä sauna
Kyllä

Suoritetut korjaukset
lv-putket ja kalusteet 86. Ikkunat uusittu ja ulkomaalaus 91. Kaapeli-tv, lämmönjakokeskus 04. Pihanpuoleiset julkisivut maalattu ja parvekekatokset asennettu 07. D-rapun viemärin liitosputki uusittu 08. Lukoston muutos Sentolle 10. Peltikaton läpivientien korjaus ja molempien talojen katot pinnoitettu 12. Rännilämmityksiä lisätty katoille. Lasitettujen parvekkeiden ja kattoikkunoiden rakenteita korjattu 13. C-talon parvekkeet muutettu ranskalaisiksi parvekkeiksi. Sokkeleiden huoltomaalausta ja portin automatiikan uusiminen 14. Porrashuoneiden maalaus ja valaistus. A ja B talojen sisäpihan seinien rappaus ja parvekkeiden uusiminen. Autolämmitysrasiat, syöttöjohtojen vahvistaminen ja A ja B-talojen summeritaulut uusittu. Pihan muurien puurimoitus ja pihan valaistuksen uusiminen. D-talon ullakon lämpöeristeiden parantaminen ja takaseinän patolevytys -15. A ja B talon Hämeenkadun julkisivun huoltomaalaus 16. Pihan pinta-kerroksen pinnoituksen uusiminen sis. kaivot ja vedenpoisto 17. C-talon iv-kanavien puhdistus 18. C-rapun huoneistojen korvausilmaventtiilit. C ja D rappujen ovipuhelinjärjestelmän saneeraus 19.

Suunnit.korjaukset
PTS 2020-2024: D-talon Vuorikadun puoleisen maanpaineseinän korjaus ja ulkoseinän pinnoitus. C ja D talojen julkisivupintojen saneeraus.

Isännöitsijä/puh.
Eero Vesanen Lahden Team-Isännöinti Oy

Kiinteistönhoito
Huoltoliike

Tontin pinta-ala
1764.50 m²

Omistus
Oma

Antenni
Kaapeli-tv

Asuinaluetietoja

Kaavoitustilanne
Asemakaava

Palvelut / Koulut
Kaikki keskustan palvelut ympärillä., Koulut: Harjun ala-aste n. 220 m., Lotilan koulu n. 800 m. yläaste Lahden Lyseo, Lahden Yhteiskoulu n. 800 m. kävellen. Humpulan päiväkoti n. 850 m., Onnelantien päiväkoti n. 900 m.

Liikenneyhteydet
Lahden Matkakeskus kävellen tai autolla n. 600 m.

Marjo Hurskainen
040 9322 892

Hintatiedot

Velatonhinta 729000.00€
Myyntihinta 724644.53€

Asumiskustannukset

Hoitovastike 694.20€
Rahoitusvastike 151.30€
Kokonaisvastike 845.50€
Vesimaksut 25.00€
Muut Autopaikkavastike 7,80 EUR/kk€
Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.