Asuntoarea logo

Ostajalle.

Me hoidamme hommat.

AsuntoArean välittäjät ovat apunasi, jos et ole vielä löytänyt unelmiesi kotia tai sijoituskohdetta. Asunnon etsintä Lahdesta ja Päijät-Hämeen alueelta tuottaa avullamme tulosta siksi, että löydämme kohteen jo ennen kuin se ehtii yleiseen myyntiin. Etsimme toiveidesi asuntoa koko myyntiverkostomme kautta ja etsintäkuulutusten avulla myös vapailta markkinoilta. Sinun tarvitsee vain valita eri vaihtoehdoista.

Meillä on sinulle AsuntoAarre.

Olipa kyseessä hartaasti odotettu ensiasunto, unelmien omakotitalo, sijoitusasunto, kesämökki tai muu kiinteistö, anna osaavien kiinteistönvälittäjiemme auttaa aarteenmetsästyksessä. AsuntoArean ammattilaiset etsivät toiveitasi vastaavia asuntoehdokkaita puolestasi, joten vältyt turhalta juoksentelulta, markkinoiden seuraamiselta ja vaivannäöltä.

Näin AsuntoAarre toimii:

 1. Ota yhteyttä ja kerro, millaista asuntoa olet etsimässä.
 2. Välittäjämme käy kanssasi läpi ostotoimeksiannon yksityiskohdat.
 3. Ostotoimeksiannon teko ei velvoita sinua mihinkään.
 4. Etsimme erilaisia toiveesi täyttäviä asuntoja.
 5. Voit tutustua rauhassa löytämiimme kohteisiin.
 6. Maksat ostotoimeksiantopalkkion vasta AsuntoArean avulla toteutuneesta kaupasta.

Saat mitä
haluat.

Teemme asunnon oston sinulle mahdollisimman helpoksi. Kun saamme ostotoimeksiannon AsuntoAarteen etsintään, haemme sopivaa kohdetta monesta paikasta samaan aikaan: jo myynnissä olevien asuntojen joukosta, hiljaisesta myynnistä ja vapailta markkinoilta. Voit halutessasi jatkaa asunnon etsintää itsekin, tai odottaa meiltä valmiita vaihtoehtoja. Laajat verkostomme Päijät-Hämeen alueella auttavat piilossakin olevien AsuntoAarteiden löytämisessä. Tämä antaa sinulle asunnon ostajana etulyöntiaseman, kun muut ostajaehdokkaat eivät kilpaile samasta kohteesta.

Ostaja aktivoi
myyjän.

Osa asunnon myyntiä harkitsevista karttaa julkista myyntiä ja kokee sen raskaaksi, mutta olisi valmis myymään asuntonsa täsmäostajan osuessa kohdalle. Sama pätee kiireettömiin kodinvaihtajiin, jotka venyttävät asunnon myyntiin laittoa. Monesti he aktivoituvat, kun AsuntoArealla on tarjota juuri heidän kodistaan kiinnostunut ostaja. Tartu siis tilaisuuteen ja tee ostotoimeksianto, voit päästä käsiksi AsuntoAarteeseen ennen kuin se edes ehtii myyntiin!

Ostotoimeksiantopalkkion maksat vain silloin, kun toteutuneen kaupan kohde on AsuntoArean löytämä ja sinulle esittelemä. AsuntoAarrepalvelun välityspalkkio alkaen 2750 euroa (sis. alv 24 %).

Monta hyötyä AsuntoAarre-palvelusta.

 • saat juuri sellaisen asunnon kuin haluat
 • ajansäästö: me teemme jalkatyön ja esivalinnan
 • yksityiset ennakkoesittelyt
 • ammattilainen neuvottelee hinnan puolestasi
 • välittäjämme hoitaa paperityöt ja laatii sopimukset
 • kauppa kuuluu kuluttajansuojalain piiriin

Etsitäänkö sinulle AsuntoAarre?
Kysy lisää 044 727 2990.

Kohteemme.

Tutustu myynnissä oleviin koteihin, jotka etsivät asukkaitaan.

Scroll to Top